Het menu is volledig bedacht en gemaakt door chef Sam Tamis aka Flying Frog.
Houtvuur staat centraal. De plantaardige ingrediënten flirten met hoge temperaturen en de rokerige smaak van vuur.
Lunch
Pita Flying Frog
Sawarma van knolselderij, aubergine en oesterzwam met pickle en knoflook veganaise.
Geserveerd met tortillachips
€ 14,50
Exploding cabbage
Salade van rode kool, wortel, granny smith, kikkererwten en pittige yoghurtdressing
€ 11,50
Choemoes
Verse huisgemaakte hummus met kalamata olijven, olijfolie, za’atar, sumac en gepofte kikkererwten
Geserveerd met een pita
€ 10,50
Wisselende soep
Bijvoorbeeld: Paprika-zoete aardappel, bloemkool of Dahl-curry & kokos.
Geserveerd met een halve pita
€ 7,50
Diner
Pita Flying Frog
Sawarma van knolselderij, aubergine en oesterzwam. Pletpieper on the side
€ 16,50
Seitan Bourguignon
klassieke stoof van huisgemaakte seitan in rode wijn
geserveerd met smeuige aardappelpuree
€ 19,50
Koning van de C
koningoesterzwam-coquille in beurre blanc met aardappelkroketjes en zilte knolselderijpickle
€ 21,00
Meta burger
Seitanburger met auberginespeck bietenketchup en pletpieper on the side
€17,50
Zoetigheid
Leipe Cookies
Vegan koekjes: choco-chili, chocolate chip, peanut-chocolate chip, boekweit-gember
€ 2,50
Cookie Monster
Twee bolletjes vegan ijs geserveerd met huisgemaakte cookie crumble en afgetopt met een shot espresso
€8,50
Ijsbaart ijsje – € 2,90