Chef Sam Tamis (Flying Frog) laat de plantaardige ingrediënten flirten met hoge temperaturen en de rokerige smaak van vuur.
V O O R G E R E C H T E N
Prei
mille-feuille
Gepofte prei, peterselie-creme en truffelolie
€8,50
Aubergine medaillons
Falafel, tahin yoghurt, laos en granaatappel
€8,50
Cashrutta
Burrata van cashew met basilicumolie en courgette
€10,50
Varierende
soep
€7,00
D I N E R
Flying Frog
Sawarma van knolselderij, aubergine en oesterzwam
€18,50
Melanzane
Aubergine, cashew-mozarella en ingelegde ui
€19,50
Finfinne
Ethiopische spinazie met kikkererwten, spliterwten en berber tempeh
€17,50
Seitan Stroganoff
Bloemkool, kastanjechampignons en seitan in rokerige roomsaus
€19,50
Bouillabaisse
Oesterzwam coquille, gerookte zee -eik en rouille
€21,50
D E S S E R T
Umali
Egyptische broodpudding met rozenwater en pistache
€9,00
Halva
Tahin fudge met chocolade
€3,25
Cookie Monster
Twee bolletjes vegan ijs met cookie crumble, afgetopt met een shot espresso
€8,50
Citroenwafel
Limoncello wafel met Italiaanse meringue
€9,00
S N A X
Olijven
Gemarineerde olijven mix
€4,00
Pita tuinkruiden-boter
Huisgemaakte pita met kruidenboter uit de tuin
€5,75
Charcuterie van seitan
6 uur gerookte seitan met mosterddip
€7,25
Uienringen
Uienringen met mosterddip
€7,00
Knibbeling
Knolselderij kibbeling met ravigottesaus
€7,50
Kimchikroketjes
Gefermenteerde kool krooketjes met mosterddip
€7,50
Loaded Nachos
Nachos met Flying Frog sawarma en pickle
€11,50