Menu

Chef Sam Tamis (Flying Frog) laat de plantaardige ingrediënten flirten met hoge temperaturen en de rokerige smaak van vuur.


V O O R G E R E C H T E N


Prei
mille-feuille

Gepofte prei, peterselie-creme en truffelolie


€8,50

Aubergine medaillons

Falafel, tahin yoghurt, laos en granaatappel


€8,50


Cashrutta


Burrata van cashew met basilicumolie en courgette

€10,50

Varierende
soep





€7,00

D I N E R

Flying Frog

Sawarma van knolselderij, aubergine en oesterzwam


€18,50

Melanzane

Aubergine, cashew-mozarella en ingelegde ui



€19,50

Finfinne

Ethiopische spinazie met kikkererwten, spliterwten en berber tempeh

€17,50

Seitan Stroganoff

Bloemkool, kastanjechampignons en seitan in rokerige roomsaus

€19,50

Bouillabaisse

Oesterzwam coquille, gerookte zee -eik en rouille


€21,50



D E S S E R T

Umali

Egyptische broodpudding met rozenwater en pistache


€9,00

Halva

Tahin fudge met chocolade

€3,25

Cookie Monster

Twee bolletjes vegan ijs met cookie crumble, afgetopt met een shot espresso

€8,50

Citroenwafel

Limoncello wafel met Italiaanse meringue



€9,00


S N A X

Olijven

Gemarineerde olijven mix



€4,00

Pita tuinkruiden-boter

Huisgemaakte pita met kruidenboter uit de tuin

€5,75


Charcuterie van seitan

6 uur gerookte seitan met mosterddip

€7,25

Uienringen


Uienringen met mosterddip


€7,00

Knibbeling

Knolselderij kibbeling met ravigottesaus

€7,50

Kimchikroketjes

Gefermenteerde kool krooketjes met mosterddip

€7,50


Loaded Nachos

Nachos met Flying Frog sawarma en pickle

€11,50